Negoiță dă distracție la tot sectorul

După ce ne-a somat anul trecut să ne plătim impozitele pe proprietăți, primarul Robert Negoiță, impune o nouă obligație cetățenească în sectorul 3, mersul la ștrandul pe care primarul și fratele lui îl dețin în Otopeni.

T oți elevii și preșcolarii din sectorul 3 au primit carduri de acces gratuit la Water Park-ul primarului Negoiță din Otopeni, cu condiția să meargă doar vinerea într-o anumită zi din săptămână (cea scrisă pe card) și musai cu un adult care să-și plătească biletul de intrare, dar să facă dovada – și el – că locuiește în sectorul 3.

water-park3

Așadar, ce faci dacă ești patron de ștrand și constați că afacerile cam scârțâie? Păi dacă ești în același timp și primar de sector – nu contează că ștrandul e în altă localitate – le dai elevilor și copiilor de grădiniță din sectorul tău niște carduri de acces gratuit în timpul săptămânii, când vrei să „relansezi” încasările (că în week-end o fi ceva ocupare) cu condiția ca minorii să vină însoțiți de adulți, care evident trebuie să plătească biletul de 40 de lei, plus restul cheltuielilor – parcare 2 lei/ora sau bilet de autobuz dus întors până în Otopeni, plus mâncare, băutură, sucuri sau alte tratații pe care, nu-i așa, orice mergător la ștrand le face, mai ales dacă stă toată ziua acolo și are agățat de gât și un copil care cere.

Prin urmare, se cheamă că mandatul de primar te-a mai scos o dată din foame, și în zilele în care aveai încasări slabe la ștrandul familiei. Că nu-ți ajungeau afacerile cu anveloparea blocurilor făcute tot cu firme de familie. Desigur, unii ar putea spune că gestul contează, ceea ce ar putea fi adevărat dacă ștrandul nu era la mama dracu, dacă intrarea era liberă tot timpul, nu doar în ziua de vineri într-o zi anume din săptămână când în general adulții familiei ar trebui să muncească – să aibă bani să plătească intrarea, drumul și consumația… –  și dacă pe spatele „cadoului” n-ar fi fost puse atâtea condiții care să miroasă de la o poștă a biznis dâmbovițean.

Adică de ce adultul însoțitor e musai să fie tot locuitor al sectorului 3, dacă tot plătește biletul de intrare? Poate părinții îl trimit pe copil la ștrand cu bona care locuiește în alt sector, sau cu bunica sau cu instructorul de înot sau e treaba lor cu cine, atâta vreme cât ăla își plătește intrarea. Sau asta e un soi de obligație cetățenească pe care primarul Robert Negoiță le-o impune de vara asta locuitorilor din sectorul 3, după ce anul trecut ne-a somat cu portăreii să ne plătim impozitele pe proprietăți?

Că dacă tot e musai să mergi la plajă pe feuda primarului tău, aș prefera să aleg pe viitor să-mi fie primar un proprietar de insulă în Pacific. Sau măcar p-aci prin Mediterana. Cât despre edilul actual, date fiind antecedentele sale într-ale proxenetismului cu minore, aș zice să se gândească să le ofere elevilor din sectorul 3 câte un card de acces la curve, să nu pășească micuții în viață fără să fi încercat plăcerile vieții în sectorul de baștină, beneficiind de know how certificat al primarelui însuși. Tot așa, însoțiți de un adult care să aibă viză de flotant măcar în sectorul 3 😉 Ca să testeze înainte serviciile oferite minorilor, desigur.

Etichete: , , , , , ,

19 comentarii la “Negoiță dă distracție la tot sectorul” Subscribe

 1. lupu 11/06/2013 at 15:12 #

  mda… mă gândeam să scriu și eu despre afacerea asta. La grădiniță mi s-a zis că „primăria plătește biletul de intrare pentru copil” așa că nu m-ar mira ca primăria lui negoiță să-i fi dat și ceva bani lui negoiță-ștrandul, în afară de relansare biznisului pe banii părinților.

  Și până la urmă poate aș fi apreciat cumva gestul, dacă ultima oară când am fost acolo n-aș fi găsit un ștrand dărăpănat, scump, departe și în care nici măcar nu funcționau toate toboganele…

  • Dollo 11/06/2013 at 20:08 #

   Altora primăria le-a spus că n-are niciun amestec 😀

 2. ileana 11/06/2013 at 15:14 #

  ” Este obligatoriu ca posesorul acestui card sa fie insotit de un adult” – asta inseamna ca daca am doi copii (si am) fiecare cu cardul lui (avem) inseamna ca tb sa mergem doi adulti- doi copii – doua carduri ?
  Acum vreo doi – trei ani aveam niste bilete cu pret redus sau gratis, nu mai stiu (pt copii ) la circ si fiecare copil tb insotit de un adult. M-am crucit, i-am dat dracului de crocodili si elefanti si am mers la zoo.
  Tot asa o fi si la strand? Nu de alta, dar ei isi fac planuri sa mearga in grup organizat (10-15) insotiti de o mamica sau un tatic, cum ne vine randul.

  • Dollo 11/06/2013 at 20:07 #

   Și ambii copii au nimerit aceeași zi scrisă pe card sau trebuie să vă duceți cu fiecare în altă zi, pe rând?

   • ileana 11/06/2013 at 20:47 #

    aceeasi, vineri

 3. Motanul 11/06/2013 at 15:20 #

  Bag mana in foc ca primaria deconteaza costul biletelor pentru copii. Vezi „in parteneriat cu”. Asta e abuz in serviciu!

  • Motanul 11/06/2013 at 15:24 #

   A si probabil 75% din carduri au fost(sau vor fi) decontate fara a trece prin mana copiilor. Restul de 25% au fost impartite la copii. Totul e o „formalitate”! Il reclama cineva pe Negoita la DNA?

   • Dollo 11/06/2013 at 20:06 #

    DNA ar trebui să se autosesizeze, primăria răspunde „oficial” că nu are nicio implicare în chestia asta, deși figurează pe carduri. Deci nici nu recunoaște că ar deconta ceva.

 4. niki 11/06/2013 at 19:00 #

  „Accesul se face pe baza carnetului de note vizat”, asa ca sa stim de la ce scoala e copilul!

  • Dollo 11/06/2013 at 20:04 #

   Bine că nu cere și note bune 😉

 5. beatrix 12/06/2013 at 01:03 #

  din specia socialist capitalist..

 6. Gogu 12/06/2013 at 06:28 #

  Asa metode de ciordeala mergeau prin ’90. Nu credeam ca in anul de gratie 2013 sa se mai faca asa ceva. Macar un interpus, o matusa, un cumnat ceva, acolo sa nu vada tot prostu’ direct shmenul.
  Concluzie: Ii doare-n tramvaiul 14 de DNA, tot ai lor sunt si-acolo (atat timp cat ungi lantul trofic al partidului). S-a dat liber la furat si acum nu mai conteaza decenta, conteaza sa furi cu cat mai multe maini.

  • Mande 12/06/2013 at 06:58 #

   Adevarat graieste zicala ” Cine isi uita istoria e condamnat s-o repete”
   Foarte bile le face si la aia care l-au votat si celor care nu s-au sinchisit sa voteze si au stat ca viermii ascunsi in CACAT.
   Mai rau ar trebui, dar stati ca nu-i timpu’ trecut, Asta-i doar inceputu’

   • Dollo 12/06/2013 at 16:20 #

    Și care ar fi istoria în cazul ăsta?

 7. valentin 12/06/2013 at 08:38 #

  dollo draga, te rog sa iei si tu un card, pentru ca promit sa fiu cuminte si am note bune!

 8. Adrian 17/06/2013 at 12:44 #

  „Distractie fara sfarsit”. Mai trebuia sa apara si un „Profita acum” ca sa fie tot tacamul de sloganuri de marcheting idioate manelistico-romanesti.

 9. petre 22/06/2013 at 19:31 #

  eu am sunat la ei si mi-ai zis ca insotitorul nu plateste intrarea ,trebui doar sa aibe domiciliul in sectorul 3 ,deci daca insotitorul sta in alt sector plateste intarea

 10. petre 22/06/2013 at 19:34 #

  eu una i-as amenda pe cei care vand acele carduri deja am gasit pe okazii carduri de vanzare

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Pur și simplu Norvegia

16

Impresii de călătorie din Norvegia, încă o țară care nu suferă vreo comparație cu România.

Megastructuri și mini-popoare

catedrala2

Cum ne privesc turiștii care ne vizitează Casa Poporului. Ce diferență e între uimirea lor și a noastră când le vizităm catedralele lor, vechi de secole. Și la ce ne ajută clădirile astea impunătoare pe noi, oamenii de rând.

Suntem mai proști decât ne credem, dar ne și cam place

ignoranta

Oamenii sunt mai puțin înclinați să caute informații după ce află că se înșală, deoarece le place să se simtă bine, nu incompetenți. În plus, când li se confirmă părerile, chiar false, creierul lor secretă dopamină și se simt ca atunci când fac sex sau mănâncă ciocolată.

Ce zice FMI de finanțarea găurii negre „biserica”, de la buget?

prefericitul Daniel arata calea

Biserica Ortodoxă Română nu vrea concurență pe piața lumânărilor și a locurilor de veci, dar vrea bani de la buget pentru salarii și catedrale. Oare FMI știe?

Bolivia: cocaleros, cholitas, sărăcie și frumusețe cât cuprinde

20180320_141433

Frunze de coca amare și politică dulce, socialistă. Bolivia și oamenii ei.

Cum e PSD-ul în Germania

metin-hakverdi2

Ce promite în campanie un parlamentar german de origine turcă, votat de peste 40% dintre alegători: impozitarea multinaționalelor, creșterea impozitelor pentru bogați, subvenții pentru femei și săraci