Cado

Superofertă la bateriile Fujitsu, în Auchan Pallady

N u știu dacă a fost ideea celor care produc baterii sau a celor care le vând, dar mie oferta asta găsită ieri în Auchan mi-a înseninat ziua. Mă gândesc că dacă le cumperi pentru un vibrator, de exemplu, lumânarea de după e tot ce-ți mai trebuie. Și-i place și lui Dumnezeu 😉

Voi la ce vă gândiți? 😛

Etichete: , , , , ,

5 comentarii la “Cado” Subscribe

  1. brontozaurel 27/04/2014 at 10:18 #

    Ah, dar cred ca am vazut si vineri in Cora exact acelasi drac.

  2. Béranger 27/04/2014 at 10:54 #

    Fijitsu G, deși alcaline, sunt slabe de tot, la fel de bine poți lua no-names sau baterii marca BRICO sau altele asemenea. Baterii Fujitsu mai bune sunt G Plus și Premium G.

    Practic, doar lumânarea e cadou, plus 50 de bani: cele 8 baterii cam 9.98 lei merită (zweimal 4.99 lei pt. 4 baterii no-name, sau mai bine zis „discounter-name”).

  3. M. 27/04/2014 at 15:31 #

    La ce mă gîndesc? La acel G de pe eticheta bateriilor. Cred ca are importanţa lui in geneza acestui articol şi in faptul ca, aşa cum spui, ziua a devenit mai senină :).
    …cineva a mai şi plusat, G plus, G premium, … OMG!!! :):):):)

  4. Telly 27/04/2014 at 17:34 #

    Imi place imaginatia ta Dollo…!

  5. Sonia B 27/04/2014 at 21:21 #

    Daca ti se termina bateriile sa ai totusi cu ce iti lumina seara 😀

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Cum se aproba un film pe vremea lui Ceaușescu

gabriela petre

Povestește Mihai Constantinescu, regizor care și-a început cariera cu niște pușcărie pentru delict de opinie, a stat pe bară zece ani după asta, fiindu-i interzis să lucreze în branșă, apoi a făcut un balet ideologic ca să nu-i fie rușine azi cu filmele semnate în vremea aia

De ce ea?

tarau-victoriei-an

Povestea neromanțată a unei românce care a făcut pușcărie nevinovată, ca urmare a unui lanț de erori judiciare, deschis în 2000 de o anchetă a procurorului Cristian Panait, închis abia după 15 ani de procese

Ziua presei: Cum pui pe butuci o publicație

free press

Îi interzici secțiunea cea mai profitabilă, sub pretextul săvârșirii unei infracțiuni, apoi tărăgănezi ancheta penală și procesul până când concurența îi ia locul. La final nici nu mai contează verdictul judecătorului. Se întâmplă în România.

Cum a distrus Oprescu o investiție de 14 milioane de euro, deturnând 5 milioane

oprescu_telegondola

Pentru o datorie de 5 milioane de euro a RATB către Metrorex, Primăria Capitalei preferă să arunce la coș o investiție de 14 milioane de euro, parte a unui proiect mai amplu, de 35 de milioane de euro, făcut din credite externe.

„Căpșunarii” care construiesc metroul din Drumul Taberei

Faur, Gheorghe și Vișovan în fața scutului cu care vor săpa tunelul de metrou

Au plecat de 10-20 de ani din țară, s-au specializat în săpat tuneluri în Spania sau Italia, și acum vin ca specialiști „străini”. Vestea proastă e că vor să plece înapoi. Sunt dezamăgiți că România nu a ajuns Europa din urmă cât timp ei au fost plecați.

Povești de la capătul lumii

vapor expeditie antarctica

Fin del mundo – sau curul lumii cum îi mai zic argentinienii – e la fel de scump ca Londra. Dar au pinguini, lei de mare și balene în fața casei.