While in Rome…

Eram în drum spre plaja de la Marea Tireniană, când, poliţia italiană...

S unt de câteva zile în Italia, mai durează puţin până ajung acasă, dar am zis să vă dau un scurt antipasti despre chestiile pe care le-am făcut p-aci.

Aşa că vă pun imaginaţia la încercare cu pozele astea: ce credeţi voi că s-a întâmplat aici? Că drept să spun nici mie nu mi-a venit să cred când am văzut pozele.

Aştept scenariile voastre;)

Noua achiziţie a poliţiei din Ostia romana

Noua achiziţie a poliţiei din Ostia romana

Polizia stradale di Ostia romana

Polizia stradale di Ostia romana

Etichete: , , ,

14 comentarii la “While in Rome…” Subscribe

  1. geo 10/06/2015 at 06:58 #

    v-au considerat masina „suspectă cu număr de RO”?
    v-au amprentat?!

  2. Om bun 12/06/2015 at 16:06 #

    Baietii faceau exercitii pentru dezamorsat bombe. Dollo a fost confundata cu o bomba, sexy e drept 🙂

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

De ce nu-i prieşte Mioriţei iarba din UE

turma-alergand

Oieritul românesc supravieţuieşte cu greu, între subvenţia europeană care vine târziu, dezinteresul tineretului pentru meseria de cioban, şi supremaţia supermarketurilor care ne bagă pe gât brânză de import.

Vinales, seva eco-bio a Cubei

vinales20

Dar ce căutași, maică, taman în Cuba? l-am întrebat noi pe albanez. Și el nu pricepea ce-l întrebăm, dar râdea la noi. Noroc că nevastă-sa mai scăpa câteva cuvinte englezești și până la urmă ne-a arătat stâlpii casei, a bătut cu mâna în ei și am priceput că albanil nu era albanez, ci zidar.

Respect pentru sfânta prostie națională

prostie

Senatorii Ficățel și Miki Șpagă vor să ne oblige să le arătăm respect, printr-o lege care ne va măsura sentimentele și va sancționa prompt abaterile de la sentimentele sănătoase, naționale, de iubire și respect față de tot ce e românesc, creștin și … tricolor

Cine-l bate pe prinţul Charles, la popularitate, în Viscri

Patul care asteapta musafiri in casa Gerdei din Viscri

Transilvania li s-a arătat străinilor exact aşa cum este. Un ţinut minunat, locuit de oameni în esenţă buni, dar inconştienţi de valoarea moştenirii pe care o au în bătătură.

Din câte încercări reușește un nevăzător să intre la metrou

florin georgescu metrou2

Din cel puțin două, la fel ca noi ăștia care nu nimerim să băgăm cartela cum trebuie în noii turnicheți. Asta de când s-a lansat aplicația gratuită Tandem acces, care le permite nevăzătorilor să folosească metroul ca toată lumea

Îmi pasă de turci, dar de noi mi se rupe

proteste-turcia

Mai știe cineva azi de ce au ieșit revoltații noștri la Universitate în iarna lui 2012? Merge sănătatea mai bine? Țara e mai bine guvernată? Au ieșit din foame cetățenii ăia însetați de demnitate?