Surpriză pentru mama

Celebra mea mamă împlinește 70 de ani peste o lună. Dacă aveți vreo idee de cârciumă ieftină, primitoare, cu personal amabil și mâncare bună, în jurul sectoarelor 2 și 3, pentru un soi de surprize party combinat cu pomană în viu, vă rog să dați cu link-urile în mine.

Celebra mea mamă împlinește 70 de ani peste o lună. Dorința ei ar fi ca măcar de data asta să-și cinstească familia fără să se obosească ea în bucătărie. Nu vă frecați mâinile, nu m-a pus nici pe mine la cratiță pentru asta 😉 Își dorește să schimbe prefixul la un restaurant, unde cele 15-20 de persoane din familie să se simtă bine, să mănânce ca și când ar fi gătit ea, adică bun și ieftin 😀

Eu m-am gândit să plusez la dorința asta a ei organizând ceva de genul „Surprize, surprize!”, în care s-o duc la cârciumă ca și când am fi doar noi, și acolo să se aprindă lumina și să fie toți la care se gândise ea. Dar n-am nici cea mai mică idee unde să fac asta. Ea ochise un restaurant de cartier (de pe la Piața Iancului), unde o vecină a făcut o pomană. Dap, mama vede aniversarea asta ca un soi de „pomană în viu” cum se obișnuiește pe la țară. Adică „vreau să-mi văd pomana cu ochii, că știu că după ce mor tu n-o să-mi faci o colivă… !”.

Așadar, dacă aveți vreo idee de cârciumă ieftină, primitoare, cu personal amabil și mâncare bună, în jurul sectoarelor 2 și 3 (ca să nu traversăm orașul pentru asta) vă rog să dați cu sugestiile și eventual link-urile în mine.

Vă mulțumesc anticipat și promit să-i fac restaurantului ăla o recenzie să-i stea mâțele în coadă la ușa lui 🙂

Etichete: , , , , ,

26 comentarii la “Surpriză pentru mama” Subscribe

  1. amuzata 04/11/2011 at 13:04 #

    specific pescaresc: Lotca http://www.lotca.ro/ papa buuuun 🙂

    • Dollo 04/11/2011 at 13:17 #

      da, e mișto ideea, dar nu toți din adunare agreează peștele, din păcate.

  2. ionut 04/11/2011 at 14:02 #

    culmea veche. ieftin si bun. central. si nu fac magarii la mancare. iar dl nicu, cel care se ocupa, are grija ca totul sa iasa bine. eu am botezat bebele acolo. acum, cand ne loveste pofta de o scaricica de porc, dau un telefon si, pana ajungem acolo, e gata. mmmmmmmm

  3. magda 07/11/2011 at 09:57 #

    http://www.damario.ro/index.php?pag=index

    noi am fost aici de mai multe ori, de fiecare data am fost multumiti. („big boss” e chiar bucatarul, asa ca discuti si meniul si bugetul dintr-o lovitura)
    ar fi bine sa mergi la fata locului (gusturile nu se discuta ) si sa faci o programare din timp pentru a fi convinsa ca totul va fi bine

    LA MULTI ANI! DE ZIUA MAMAEI
    petrecere frumoasa (astept impresii 🙂 )

    • Dollo 07/11/2011 at 18:00 #

      Mulțumesc Magda, nu prea îmi dau seama unde vine restaurantul ăsta, că site-ul lor nu merge la secțiunea contact.

      • Magda 07/11/2011 at 23:09 #

        in zona P-ta Muncii, intersectia Cal Calarasi cu str Agricultori

  4. MariusCC 07/11/2011 at 17:03 #

    Daca vrei sa le faci o surpriza du-i la un restaurant chinezesc :).
    Qian Bao sau pe acolo, e pe strada Dristorului aproape de intersectia de la Baba Novac.
    Mincare buna, au vreo 2 mese mari (ptr ~10 persoane) si maninci in stil chinezesc: mincarea se pune pe o tava rotativa in asa fel incit poti gusta de la vecini fara sa te intinzi peste masa.
    Maica-mii i-a placut.

    • Dollo 07/11/2011 at 17:58 #

      Ne plac chinezismele, o să propun să vedem, merci de idee 🙂

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

De unde ne informăm în epoca dezinformării

informare

Câteva metode de informare alternativă și de verificare a știrilor, pentru aceia debusolați și preocupați să nu se lase manipulați de presă.

Bolivia: cocaleros, cholitas, sărăcie și frumusețe cât cuprinde

20180320_141433

Frunze de coca amare și politică dulce, socialistă. Bolivia și oamenii ei.

Cum s-a făcut de am aflat povestea Amitei Bhose

AmitaBhose_Vaideeni1980

Fascinanta istorie a unei indience care s-a îndrăgostit de România citindu-l pe Eminescu, a lăsat familie și avere în urmă și a venit să trăiască în comunismul fără apă caldă și curent în căminele din Regie.

De ce a fost mai bine în iarna lui 54

București în iarna din 1954

Pe vremea aia oamenii știau să-și facă provizii pentru iarnă, să se scoată singuri din rahatul alb și reușeau să îndeplinească și planul în uzină. Acum avem televiziuni de știri al căror unic rol educativ e ăla de a perpetua mentalitatea asistată a cetățeanului care în curând va aștepta să fie șters și la cur de către autoritățile incompetente.

Cine-l bate pe prinţul Charles, la popularitate, în Viscri

Patul care asteapta musafiri in casa Gerdei din Viscri

Transilvania li s-a arătat străinilor exact aşa cum este. Un ţinut minunat, locuit de oameni în esenţă buni, dar inconştienţi de valoarea moştenirii pe care o au în bătătură.

În așteptarea telefonului de la Angela Merkel

tausance-bun

Ce mai face echipa care l-a ajutat pe Iohannis să strângă un milion de like-uri pe Facebook și să ajungă președinte