Surpriză pentru mama

Celebra mea mamă împlinește 70 de ani peste o lună. Dacă aveți vreo idee de cârciumă ieftină, primitoare, cu personal amabil și mâncare bună, în jurul sectoarelor 2 și 3, pentru un soi de surprize party combinat cu pomană în viu, vă rog să dați cu link-urile în mine.

Celebra mea mamă împlinește 70 de ani peste o lună. Dorința ei ar fi ca măcar de data asta să-și cinstească familia fără să se obosească ea în bucătărie. Nu vă frecați mâinile, nu m-a pus nici pe mine la cratiță pentru asta 😉 Își dorește să schimbe prefixul la un restaurant, unde cele 15-20 de persoane din familie să se simtă bine, să mănânce ca și când ar fi gătit ea, adică bun și ieftin 😀

Eu m-am gândit să plusez la dorința asta a ei organizând ceva de genul „Surprize, surprize!”, în care s-o duc la cârciumă ca și când am fi doar noi, și acolo să se aprindă lumina și să fie toți la care se gândise ea. Dar n-am nici cea mai mică idee unde să fac asta. Ea ochise un restaurant de cartier (de pe la Piața Iancului), unde o vecină a făcut o pomană. Dap, mama vede aniversarea asta ca un soi de „pomană în viu” cum se obișnuiește pe la țară. Adică „vreau să-mi văd pomana cu ochii, că știu că după ce mor tu n-o să-mi faci o colivă… !”.

Așadar, dacă aveți vreo idee de cârciumă ieftină, primitoare, cu personal amabil și mâncare bună, în jurul sectoarelor 2 și 3 (ca să nu traversăm orașul pentru asta) vă rog să dați cu sugestiile și eventual link-urile în mine.

Vă mulțumesc anticipat și promit să-i fac restaurantului ăla o recenzie să-i stea mâțele în coadă la ușa lui 🙂

Etichete: , , , , ,

26 comentarii la “Surpriză pentru mama” Subscribe

  1. amuzata 04/11/2011 at 13:04 #

    specific pescaresc: Lotca http://www.lotca.ro/ papa buuuun 🙂

    • Dollo 04/11/2011 at 13:17 #

      da, e mișto ideea, dar nu toți din adunare agreează peștele, din păcate.

  2. ionut 04/11/2011 at 14:02 #

    culmea veche. ieftin si bun. central. si nu fac magarii la mancare. iar dl nicu, cel care se ocupa, are grija ca totul sa iasa bine. eu am botezat bebele acolo. acum, cand ne loveste pofta de o scaricica de porc, dau un telefon si, pana ajungem acolo, e gata. mmmmmmmm

  3. magda 07/11/2011 at 09:57 #

    http://www.damario.ro/index.php?pag=index

    noi am fost aici de mai multe ori, de fiecare data am fost multumiti. („big boss” e chiar bucatarul, asa ca discuti si meniul si bugetul dintr-o lovitura)
    ar fi bine sa mergi la fata locului (gusturile nu se discuta ) si sa faci o programare din timp pentru a fi convinsa ca totul va fi bine

    LA MULTI ANI! DE ZIUA MAMAEI
    petrecere frumoasa (astept impresii 🙂 )

    • Dollo 07/11/2011 at 18:00 #

      Mulțumesc Magda, nu prea îmi dau seama unde vine restaurantul ăsta, că site-ul lor nu merge la secțiunea contact.

      • Magda 07/11/2011 at 23:09 #

        in zona P-ta Muncii, intersectia Cal Calarasi cu str Agricultori

  4. MariusCC 07/11/2011 at 17:03 #

    Daca vrei sa le faci o surpriza du-i la un restaurant chinezesc :).
    Qian Bao sau pe acolo, e pe strada Dristorului aproape de intersectia de la Baba Novac.
    Mincare buna, au vreo 2 mese mari (ptr ~10 persoane) si maninci in stil chinezesc: mincarea se pune pe o tava rotativa in asa fel incit poti gusta de la vecini fara sa te intinzi peste masa.
    Maica-mii i-a placut.

    • Dollo 07/11/2011 at 17:58 #

      Ne plac chinezismele, o să propun să vedem, merci de idee 🙂

Lasă un comentariu

Anunță-mă prin email când apar comentarii noi.
Te poti abona si fara sa comentezi.

Oldies but goldies

Generaţia „Silicon Valley” de România, după 50 de ani

Politehnica Bucuresti, Falcultatea de Electronica si Telecomunicatii - Generatia 1960 - numai vise

Au absolvit în 1960 Politehnica. Erau 150. Mai târziu unii au emigrat și au ridicat cu creierele lor celebra Silicon Valley din California. Cei care au avut cu adevărat vână de aventurieri au rămas aici, în România. Acum mai sunt vreo 50.

Ziua 4: Și chinez, și ateu, și friguros

Cica daca Adam si Eva ar fi fost chinezi

Azi am explicat unui conclocuitor chinez cum funcționează termoficarea românească; i-am băgat mințile în cap recenzoarei care voia să mă înregistreze doar pentru că trecusem pe la mama, și apoi am bârfit copios cu niște recenzoare bătrâne și puțin ciupite de molii, ca mine 😛

Visiting Transilvania: “Traditional roma people on the left!”

Port traditional la un copil care cersea in Sighisoara

Turul bisericilor fortificate săseşti din Transilvania a fost, pentru cei şase ziarişti, o ocazie să cunoască România reală, cu drumuri proaste, cu monumente dărăpănate, cu prea mulţi “roma people” în locuri în care li se spunea că au trăit “the saxons”, dar şi cu oameni ospitalieri şi calzi, cu mâncare multă şi gustoasă, şi cu peisaje fabuloase.

Ce înseamnă să fii cioban

cioban

În pofida unei potenţe proverbiale, datorată chipurile cărnii de oaie, ciobanii nu mai au căutare la fete, iar o viaţă de celibat şi mizerie la oi nu mai e pe placul tinerilor.

Peru: buricul incașilor, capcana turiștilor

machupicchu12

Ca să vizitezi Machu Picchu – casa de vacanță a lui Pachacuti, omorât de spanioli cu varicelă, descoperită 500 de ani mai târziu de un american – trebuie să bagi 140 de dolari în pușculița din Bermude a vreunui politician peruan, pe cel mai scump bilet de tren din lume.

De ce nu plecăm din România

Mâini de români - copiii culegători de afine din Pasul Prislop

Dacă despre curajul și nerăbdarea celor care pleacă s-a tot scris, teama, lenea, sentimentalismul și, de ce nu, curajul de a rămâne al celorlalți a fost lăsat în umbră.