De ce au dreptul pușcăriașii la sex?

Ce s-a întâmplat cu sfânta masturbare? N-ar fi mai safe în cazul ăsta?

Înțeleg că așa zice legea, drepturile omului, bla, bla, dar cine a prevăzut că pușcăriașii au dreptul la vizite conjugale nu s-a gândit și că vor face copii în urma lor? Și dacă fac copii, cineva va trebui să-i crească? Și dacă mama acestui copil trebuie să stea la pușcărie 20 de ani pentru că i-a făcut disecție pe viu unui om, pe copilul ăla cine-l va crește? A, pardon, tatăl care cică ar fi traficant de droguri.

Deci statul, adică noi, asigură toate condițiile ca fata asta să se simtă bine cu un alt pușcăriaș, fără prezervativ, apoi îi plătește pe niște judecători ca să dezbată dacă ea are voie să facă o pauză de la pușcărie, ca să nască și să alăpteze, apoi o plătește și pe ea ca să stea un an acasă cu copilul – că din ce să se întrețină, săraca – apoi noi o să plângem prin reportaje televizate și teledoane de mila copilului fără mamă și cu un tată drogat, care va avea o viață grea în România.

Poate sunt eu prea încuiată, dar sexul nu cumva e o plăcere care ar trebui refuzată cuiva care e pedepsit? Pe principiul: du-te în camera ta și nu ai voie să te uiți la TV și să faci sex o săptămână. Adică nu e ca și când ar fi un drept esențial al omului, să facă sex. Ce s-a întâmplat cu sfânta masturbare? N-ar fi mai safe în cazul ăsta?

Să înțelegem că le dau și alcool la pușcăriași, mai au voie din când în când să tragă și câte un joint? Că doar pedeapsa privativă de libertate e suficientă, nu trebuie să-i mai chinuim luându-le și celelalte mici bucurii ale vieții, nu? 😀

Chestia asta demonstrează încă o dată că orice tâmpit poate să aibă copii, fără vreun examen, control medical sau psihiatric înainte. Că a face și crește un copil nu e ca și când conduci o mașină, ai permis de armă sau prestezi vreo meserie periculoasă. E doar un copil, ce mare lucru.

P.S. am căutat și eu pe net cu ocazia asta și am aflat că nu toate statele sunt așa de democrate încât să permită sexul la pușcărie. Unele permit doar sexul conjugal (și musai unul dintre parteneri e în afara pușcăriei), iar altele, cum e Irlanda, le neagă deținuților dreptul de a concepe copii dacă sunt condamnați. Noroc că noi trăim în România, chiar nu știu ce s-ar fi ales de sporul nostru natural dacă le interziceam deținuților sexul conjugal.

Etichete: , , , , ,

113 comentarii la “De ce au dreptul pușcăriașii la sex?” Subscribe

  1. mangafua 07/01/2012 at 11:16 #

    Bai comunistilor lasati fata in pace.

    • Motanul Revoltat 07/01/2012 at 12:38 #

      Ecce homo!

    • Daniel Georgescu 08/01/2012 at 22:16 #

      Mai, fratilor chiar nu va inteleg de ce va suparati ca tiganii fac cate 5- 7 copii, iar, eu la 30 de ani stau in cumpana, daca sa fac un copil mult visat sau nu. Am cu ce sa il cresc dupa 18 ani de studii sau nu?
      Chiar nu va inteleg de ce va suparati ca o criminala si un traficant de droguri fac un copil vrand, nevrand, stiind sau nestiind. Ca vorba aia, da-le in p*** de prezervative? Ah, parca chiar pentru s-au inventat, nu? Ma rog, ce mai conteaza.

  2. camil 07/01/2012 at 13:42 #

    on a related topic – polonezii sunt mai expeditivi: îi castrează chimic pe pedofili

  3. Tudor 07/01/2012 at 17:19 #

    Vizite conjugale permise numai cu partenerul. Pt restul sa se rezolve singura fatuca. Daca din vizita cu fat-frumos rezulta sarcina, atunci sanctiunea sa fie avort + inca 10 de ani de puscarie pt fatuca + 10 ani puscarie pt cel care n-a fost in stare sa-si puna prezervativul 😉

    Si acuma, ghiciti ce? Daca se impune avortul intr-un asemenea caz, am asa o vaga impresie ca niste crestini vor sari cu fundu-n sus ca e crima, omfg, omfg. Deci o criminala care concepe copii la puscarie e ok, dar avortul si prevenirea unei noi criminale nu ii? Seeerios? 🙂

  4. Codruta 08/01/2012 at 15:43 #

    De ce naiba o criminala fara URMA de constiinta si discernamant ar trebui sa faca copii? N-am inteles: are tzara nevoie de genele ei pretioase si nu-si poate permite sa nu o lase sa se reproduca?

    • sase sase 08/01/2012 at 16:34 #

      Pericolul mare este sa nu cumva sa-si ucida copilul.Eu nu exclud acest lucru,avand in vedere ca este dovedit ca ea l-a injunghiat pe tigan de 3 ori iar partenerul a participat doar la „disectie”cu scop de invatamant,ca doar studiau impreuna medicina , nu?

  5. Alexandra 09/01/2012 at 15:34 #

    Sunt de acord cu ceea ce spui in penultimul paragraf, si chiar nu inteleg de ce natalitatea si maternitatea sunt concepte atat de ridicate in slavi si incurajate de societate. Nu toti suntem buni sa facem chestia asta. Totusi daca cineva este constient ca nu va putea fi un parinte bun si decide sa nu procreeze, si spune lucrul asta in mod deschis, treptat este izolat.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cum sa fii dobitoc online. Astazi, Mihai Mateas. pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu. - 07/01/2012

    […] la jurnalism, care întamplarea face că rumegă procăriile puerile ale “veteranilor”. Dollo 06/01/2012 at […]

  2. De ce au dreptul puscariasii la sex? | Ziare net - Stiri din presa - 07/01/2012

    […] cine-l va creste? A, pardon, tatal care cica ar fi traficant de droguri, scrie Dollores Benezic pe blogul Dollo.ro.Citeste tot articolul: hotnews.ro Categorie: […]

  3. De ce au dreptul puscariasii la sex? - StiriNoi.info - 07/01/2012

    […] cine-l va creste? A, pardon, tatal care cica ar fi traficant de droguri, scrie Dollores Benezic pe blogul Dollo.ro. Citeste […]

  4. Stiri , Evenimente, Presa, Sport De ce au dreptul puscariasii la sex? - 07/01/2012

    […] Inteleg ca asa zice legea, drepturile omului, bla, bla, dar cine a prevazut ca puscariasii au dreptul la vizite conjugale nu s-a gandit si ca vor face copii in urma lor? Si daca fac copii, cineva va trebui sa-i creasca? Si daca mama acestui copil trebuie sa stea la puscarie 20 de ani pentru ca i-a facut disectie pe viu unui om, pe copilul ala cine-l va creste? A, pardon, tatal care cica ar fi traficant de droguri, scrie Dollores Benezic pe blogul Dollo.ro. […]

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Primăria Capitalei cumpără lumina soarelui la suprapreț

panouri

Aministrația parcurilor București a cârpit sistemul de iluminat din Parcul Tineretului cu niște panouri fotovoltaice pe care le-a cumpărat cu de patru ori prețul pieței, de la o firmă care a făcut în viața ei o singură afacere: asta.

Fatalismul mioritic se tratează cu drujba

diana

Vă mai amintiți că în Drumul Taberei începuse construcția unei noi linii de metrou? Asta e povestea oamenilor care i-au împins liniile și peroanele mai pe mijlocul bulevardului, ca să nu le afecteze pomii.

Je suis doamna de la litera B

realitate

Doamna care răspunde de litera B mănâncă dintr-o caserolă, lucrează la un birou care nu se vede de dosare, zilnic cu o armată de oameni nerăbdători la ușă, care nu lasă nici măcar timpul să iasă bășina celui dinaintea lor din birou, că dau năvală să-i ia locul. Nu vreau să știu ce s-ar întâmpla dacă pe doamna ar apuca-o pântecăraia.

Cu prejudecățile la Roma

Vaticanul după ploaie

Cum am cheltuit pensia pe o lună a mamei la o masă de fițe la Pierluigi în Roma

Visiting Transilvania: “Traditional roma people on the left!”

Port traditional la un copil care cersea in Sighisoara

Turul bisericilor fortificate săseşti din Transilvania a fost, pentru cei şase ziarişti, o ocazie să cunoască România reală, cu drumuri proaste, cu monumente dărăpănate, cu prea mulţi “roma people” în locuri în care li se spunea că au trăit “the saxons”, dar şi cu oameni ospitalieri şi calzi, cu mâncare multă şi gustoasă, şi cu peisaje fabuloase.

De ce țin oamenii cu PSD

flyere

Deoarece în multe județe e cel mai mare angajator. Pe banii noștri, baronii PSD patronează instituții de stat supradimensionate cu angajați fictivi care muncesc în realitate pentru partid. Înțelegeți de ce se oftică Dragnea că el e singurul fraier judecat pentru o astfel de faptă pe care o practică cu succes toți colegii lui în continuare?