Toshiba a învățat să-și adune anii

Pentru că sunt o colegă de cameră neglijentă, am uitat că azi Toshiba împlinește 3 ani, așa că a trebuit să improvizăm un tort, dar mai ales să învățăm să numărăm lumânările din anii trecuți, ca să avem în ce sufla.
socotind

Deci dacă ghicesc cât face 1+2 desfaci plicul ăla cu pui?

S-a trezit cu noaptea în cap – adică pe la 7 dimineața – și a început să miorlăie cu ochii pe geam. Afară era frig și plumburiu. M-am speriat, am zis că prevestește ceva, un cutremur devastator, o catastrofă umanitară, o remaniere de guvern, ceva. Cum mă culcasem târziu, mi-am zis că fie ce-o fi, oricum nu putem noi două să le prevenim, așa că am lăsat-o să miorlăie și m-am întors pe partea cealaltă.

Pe la 7.30, n-am mai răbdat. I-am deschis ușa de la balcon. N-a vrut afară. Am mers la bucătărie, n-a vrut mâncare. I-am dat drumul la apă, n-a vrut să bea. Ce vrei, mă Toshibo, ce-ți dorește inima? Ea nimic, miorlau, miau, mmm… Și avea o fațăăăă. M-am culcat la loc, în tânguieli rău prevestitoare.

La 8.00 gata, am deschis ochii definitiv și calculatorul. Și… am înțeles: 13 noiembrie. Era ziua ei, împlinea 3 ani și era nerăbdătoare să-și numere lumânările de pe tort. Cum m-am luat cu altele zilele astea și am uitat, nu am avut nici tort, nici lumânare potrivită. Dar după cum vedeți s-a rezolvat. Că deja avem o vârstă și se cade să învățăm să improvizăm și să socotim.

halind

Scot limba ca să nu creadă lumea că am 12 ani, am de fapt 1+2 ani, da?

După ce s-a săturat s-a întins pe o parte și mi-a transmis că o fi artimetica bună la ceva, dar e prima și ultima dată când mai acceptă improvizații din astea. Să nu se mai repete, da?!

satisfacuta

Să nu zici și la anul că n-ai timp

I-am promis că nu, dar parcă poți să știi ce-o mai fi la anul pe vremea asta? Că uite cât de repede a zburat timpul din ziua asta.

Etichete: , , ,

11 comentarii la “Toshiba a învățat să-și adune anii” Subscribe

  1. un tata de pisici 13/11/2013 at 16:15 #

    La multi ani Toshibei si sa va bucurati una de cealalta mult si bine 🙂

  2. Dana 13/11/2013 at 16:51 #

    La multi ani, sa fie sanatoasa si sa-ti prevesteasca din timp remanierea guvernamentala 🙂

    PS : cand eram mica, o disperasem pe mama cu stransul de pui de matza de pe strada. Slabiciunea mea au ramas cele negre cu ochii verzi, mi se parea mie ca seamana cu panterele. Intre timp am trecut la caini 🙂

  3. db 13/11/2013 at 18:45 #

    Si-nc-odata la multi ani!!! Happy birthday to meeee!
    Ce mai, m-am facut o femeie superba, asa, bruneta cu ochii verzi! mai, mai, sa nu-mi fie de deochi! Nici n-ai fi zis acu’ 3 ani, cand eram o prapadita mica si cafenie, sfrijita si flamanda de iubire ( a se consulta arhiva foto, pentru conformitate). Suuuunteeeem fericiti?! Suntem, suntem!

  4. TNH 13/11/2013 at 20:28 #

    La mulţi ani, Toshiba! La primul salariu îţi trimit un cadou.
    Te pup, pisi!

  5. Ioana 13/11/2013 at 23:08 #

    La multi ani !
    Chiar ca zboara timpul :))

  6. cristina 14/11/2013 at 09:45 #

    La multi ani !
    Ai niste ochi tare frumosi, Toshibo!

  7. Fluieratorul 14/11/2013 at 23:30 #

    L.O.V.E.

  8. Ramona 15/11/2013 at 08:49 #

    hehe!!! la multi ani!!!!

  9. Andreea 15/11/2013 at 10:37 #

    Frumos post, frumoase poze !! „Scot limba ca sa nu creada lumea ca am 12 ani…”:))) La multi ani !:))

  10. brontozaurel 17/11/2013 at 00:52 #

    You could try the Batman look! 😀

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Maidanezul antrenat să fie Saint Bernard

Codruț și nepotul lui, Vasile

Codruț a fost cules de pe străzile din Craiova, în 2004, și a devenit azi unicul maidanez cu atestat de câine de căutare și salvare din dărâmături. O performanță la care ajung maximum 10% din câinii de rasă la nivel internațional.

Moarte chiaburilor din sănătate!

Rares Nechifor, embolizare uterina

Care n-a plecat din țară până acum – ca să se trateze sau să profeseze într-un sistem civilizat – e invitat s-o facă de la 1 martie 2013. România nu-și permite să mai încurajeze existența unei alternative private în sănătate.

Cum s-a întors ţurcana în Haţeg, în loc să emigreze

iovaneasa

Şapte tineri de la poalele Retezatului s-au apucat să crească oi când alţii ca ei voiau să emigreze. În câţiva ani au adunat în jurul lor peste o sută de crescători şi speră să fie urmaţi şi de consătenii care acum stau la poartă şi-i bârfesc.

Când Manhattanu era un soi de Ferentari…

Martha-Cooper-Kids

… iar Martha Cooper, prima femeie fotograf de la New York Post. Azi e septuagenară, dar se aleargă cu poliția și grafferii prin Brazilia ca la tinerețe. Și vine la București în 13-15 octombrie la Make a Point

Ziua 8 – Dumneata scrie ce trebuie, eu mă fac că nu văd… și semnez

Sursa foto: http://monstersketch.blogspot.com/2009_05_01_archive.html

Cea mai drăguță văduvă din blocul recenzat de mine, mă roagă să nu-i arăt ce am bifat la starea civilă, pentru că ea încă îl simte alături pe bărbatul ei mort de 35 de ani.

Pedeapsa norvegiană, cum s-a ajuns la ajutor și n-au rămas la răzbunare

opera2

Zicătoare norvegiană: cu ce fel de fost deținut ai vrea să te întâlnești seara, pe o alee pustie? Aplicată în România, zicătoarea ar suna așa: cu ce fel de ziarist sau politician ai vrea să ai de-a face într-o campanie electorală?