Cina la botul calului

Caracatiță în ulei (e de fapt mai degrabă baby squid, dar pesemne că ăia au scris așa pe conservă ca să nu ofenseze mamele), un sfert de ceapă, câteva frunze de pătrunjel, lămâie cât cuprinde, și măsline naturale

C aracatiță în ulei (e de fapt mai degrabă baby squid, dar pesemne că ăia au scris așa pe conservă ca să nu ofenseze mamele), un sfert de ceapă, câteva frunze de pătrunjel, lămâie cât cuprinde, și măsline naturale, d-alea bunele. Cea mai cină dintre toate. Sățioasă, rapidă, sănătoasă și imposibil de falsificat cu carne de cal 😀 Toshiba a „lătrat” pe lângă conservă cât am desfăcut-o, apoi când i-am oferit să guste m-a refuzat ofensată. Creveții îi plac totuși.

P.S. Vezi, de asta arată așa relaxat Ponta, când zice că e nervos pentru scandalul cărnii de cal 😉 Merită urmărită emisiunea lui Jon Stewart, că face mișto și de hamburgerii lor și de cârnatul premierul nostru 😛 (via Teo Tiță)

Etichete: , , ,

8 comentarii la “Cina la botul calului” Subscribe

  1. marcian 20/02/2013 at 19:35 #

    Buna,

    Daca nu cer prea mult, de unde conserva de caracatita? Si la ce banuti?

    • Dollo 20/02/2013 at 19:51 #

      de la Real, 14 lei, 200 grame, de la raionul de pescărie

      • marcian 21/02/2013 at 10:43 #

        multumesc frumos pentru raspuns, abia astept sa incerc reteta

  2. niscai 20/02/2013 at 20:16 #

    pesemne 😀 ce ziceam la postarea precedenta. dar aici mi-au placut mai mult maslinele naturale. unii nu-si permit decat masline sintetice.

    • Dollo 20/02/2013 at 20:18 #

      măi masterchef, „natural” e o marcă de măsline. ești varză!

  3. Ioana 20/02/2013 at 22:36 #

    Tomi nu serveste ton in ulei, dar e disperat dupa ton in suc propriu. Cred ca inteleg 😀

  4. Noni 22/02/2013 at 05:24 #

    In toamna lu` 2012 am primit cadou de la fimiu care a fost in conced! in Gretzia, o conserva de caracatita si una de calmar. Am desfacut-o pe aia cu caracatita si….al dreaq sa fiu, daca te leaga careva la ochi si-ti da talpa de la pantof sa mananci alaturi de continutul acelei converse, nu te prinzi de nicio culoare care-i aia, care-i ailalta. Nema gust, tare …NU FACE BANII. Mai am de gustat si calmaru` dar cred ca nici ala nu-i cine stie ce. Tot mai buna-i carnea noastra de pasare (porcu).

  5. coryamor 27/02/2013 at 22:25 #

    votez pentru caracatita! miamm! daca e bine fiarta e delicioasa

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Viceroy vrea să-și ia permisul, Bianca – doar să se mărite

IMG_2114

Pentru că statusul social adevărat stă în Dacia papuc, cu care se poate căra „marfa”, și în numărul de puradei agățați de fusta nevestei. Restul e deșertăciune.

Ziua 8 – Dumneata scrie ce trebuie, eu mă fac că nu văd… și semnez

Sursa foto: http://monstersketch.blogspot.com/2009_05_01_archive.html

Cea mai drăguță văduvă din blocul recenzat de mine, mă roagă să nu-i arăt ce am bifat la starea civilă, pentru că ea încă îl simte alături pe bărbatul ei mort de 35 de ani.

Parcul meu IOR

Parcul IOR

Mi-a fost alături 40 de ani, m-a crescut și relaxat. Acum e rândul meu să-l apăr de șmecheri. Dacă sunteți din sectorul 3, veniți mâine la Titan ca să ne păstrăm parcul.

Îmi pasă de turci, dar de noi mi se rupe

proteste-turcia

Mai știe cineva azi de ce au ieșit revoltații noștri la Universitate în iarna lui 2012? Merge sănătatea mai bine? Țara e mai bine guvernată? Au ieșit din foame cetățenii ăia însetați de demnitate?

Jadranska magistrala

drum4

Este motivul care ar trebui să vă ducă în Croația, drumul cel mai frumos spre o destinație care nu face decât să confirme preludiul ăsta auto, suspendat între munte și mare.

Ziua 4: Și chinez, și ateu, și friguros

Cica daca Adam si Eva ar fi fost chinezi

Azi am explicat unui conclocuitor chinez cum funcționează termoficarea românească; i-am băgat mințile în cap recenzoarei care voia să mă înregistreze doar pentru că trecusem pe la mama, și apoi am bârfit copios cu niște recenzoare bătrâne și puțin ciupite de molii, ca mine 😛