C aracatiță în ulei (e de fapt mai degrabă baby squid, dar pesemne că ăia au scris așa pe conservă ca să nu ofenseze mamele), un sfert de ceapă, câteva frunze de pătrunjel, lămâie cât cuprinde, și măsline naturale, d-alea bunele. Cea mai cină dintre toate. Sățioasă, rapidă, sănătoasă și imposibil de falsificat cu carne de cal 😀 Toshiba a „lătrat” pe lângă conservă cât am desfăcut-o, apoi când i-am oferit să guste m-a refuzat ofensată. Creveții îi plac totuși.
P.S. Vezi, de asta arată așa relaxat Ponta, când zice că e nervos pentru scandalul cărnii de cal 😉 Merită urmărită emisiunea lui Jon Stewart, că face mișto și de hamburgerii lor și de cârnatul premierul nostru 😛 (via Teo Tiță)
Buna,
Daca nu cer prea mult, de unde conserva de caracatita? Si la ce banuti?
de la Real, 14 lei, 200 grame, de la raionul de pescărie
multumesc frumos pentru raspuns, abia astept sa incerc reteta
pesemne 😀 ce ziceam la postarea precedenta. dar aici mi-au placut mai mult maslinele naturale. unii nu-si permit decat masline sintetice.
măi masterchef, „natural” e o marcă de măsline. ești varză!
Tomi nu serveste ton in ulei, dar e disperat dupa ton in suc propriu. Cred ca inteleg 😀
In toamna lu` 2012 am primit cadou de la fimiu care a fost in conced! in Gretzia, o conserva de caracatita si una de calmar. Am desfacut-o pe aia cu caracatita si….al dreaq sa fiu, daca te leaga careva la ochi si-ti da talpa de la pantof sa mananci alaturi de continutul acelei converse, nu te prinzi de nicio culoare care-i aia, care-i ailalta. Nema gust, tare …NU FACE BANII. Mai am de gustat si calmaru` dar cred ca nici ala nu-i cine stie ce. Tot mai buna-i carnea noastra de pasare (porcu).
votez pentru caracatita! miamm! daca e bine fiarta e delicioasa