Cina la botul calului

Caracatiță în ulei (e de fapt mai degrabă baby squid, dar pesemne că ăia au scris așa pe conservă ca să nu ofenseze mamele), un sfert de ceapă, câteva frunze de pătrunjel, lămâie cât cuprinde, și măsline naturale

C aracatiță în ulei (e de fapt mai degrabă baby squid, dar pesemne că ăia au scris așa pe conservă ca să nu ofenseze mamele), un sfert de ceapă, câteva frunze de pătrunjel, lămâie cât cuprinde, și măsline naturale, d-alea bunele. Cea mai cină dintre toate. Sățioasă, rapidă, sănătoasă și imposibil de falsificat cu carne de cal 😀 Toshiba a „lătrat” pe lângă conservă cât am desfăcut-o, apoi când i-am oferit să guste m-a refuzat ofensată. Creveții îi plac totuși.

P.S. Vezi, de asta arată așa relaxat Ponta, când zice că e nervos pentru scandalul cărnii de cal 😉 Merită urmărită emisiunea lui Jon Stewart, că face mișto și de hamburgerii lor și de cârnatul premierul nostru 😛 (via Teo Tiță)

Tags: , , ,

8 Responses to “Cina la botul calului” Subscribe

  1. marcian 20/02/2013 at 19:35 #

    Buna,

    Daca nu cer prea mult, de unde conserva de caracatita? Si la ce banuti?

    • Dollo 20/02/2013 at 19:51 #

      de la Real, 14 lei, 200 grame, de la raionul de pescărie

      • marcian 21/02/2013 at 10:43 #

        multumesc frumos pentru raspuns, abia astept sa incerc reteta

  2. niscai 20/02/2013 at 20:16 #

    pesemne 😀 ce ziceam la postarea precedenta. dar aici mi-au placut mai mult maslinele naturale. unii nu-si permit decat masline sintetice.

    • Dollo 20/02/2013 at 20:18 #

      măi masterchef, „natural” e o marcă de măsline. ești varză!

  3. Ioana 20/02/2013 at 22:36 #

    Tomi nu serveste ton in ulei, dar e disperat dupa ton in suc propriu. Cred ca inteleg 😀

  4. Noni 22/02/2013 at 05:24 #

    In toamna lu` 2012 am primit cadou de la fimiu care a fost in conced! in Gretzia, o conserva de caracatita si una de calmar. Am desfacut-o pe aia cu caracatita si….al dreaq sa fiu, daca te leaga careva la ochi si-ti da talpa de la pantof sa mananci alaturi de continutul acelei converse, nu te prinzi de nicio culoare care-i aia, care-i ailalta. Nema gust, tare …NU FACE BANII. Mai am de gustat si calmaru` dar cred ca nici ala nu-i cine stie ce. Tot mai buna-i carnea noastra de pasare (porcu).

  5. coryamor 27/02/2013 at 22:25 #

    votez pentru caracatita! miamm! daca e bine fiarta e delicioasa

Leave a Reply

Oldies but goldies

Dacă ai vrea să trăiești doar atât cât poți

maini

Când mai vedeți reclame cu bătrâni râzând cu toată placa într-o lumină caldă, solară, să știți că ăia nu sunt nici români, nici la azil. Și poate nici așa bătrâni 😉

Depre ziduri

pano

și oamenii care se încăpățânează să le construiască și să repete istorii de care omenirea ar trebui să se rușineze.

Când Manhattanu era un soi de Ferentari…

Martha-Cooper-Kids

… iar Martha Cooper, prima femeie fotograf de la New York Post. Azi e septuagenară, dar se aleargă cu poliția și grafferii prin Brazilia ca la tinerețe. Și vine la București în 13-15 octombrie la Make a Point

Ziua 8 – Dumneata scrie ce trebuie, eu mă fac că nu văd… și semnez

Sursa foto: http://monstersketch.blogspot.com/2009_05_01_archive.html

Cea mai drăguță văduvă din blocul recenzat de mine, mă roagă să nu-i arăt ce am bifat la starea civilă, pentru că ea încă îl simte alături pe bărbatul ei mort de 35 de ani.

Jadranska magistrala

drum4

Este motivul care ar trebui să vă ducă în Croația, drumul cel mai frumos spre o destinație care nu face decât să confirme preludiul ăsta auto, suspendat între munte și mare.

Casa Becali, fostă Groza, fostă Auschnit, fostă Manu

casa becali

“Intrați, bey, fotografiați ce vreți voi, vizitați tot, mi se rupe! O să văd eu ce-o să scrieți după aia, dacă sunteți cu sufletul curat… Intrați, faceți ce vreți, numa’ să nu furați!”. Așa ne-a primit Gigi Becali în curtea casei sale din Aleea Alexandru nr.1