A zi a fost așa:
Apoi așa
și după o zi de muncă așa
Rețeta v-am spus-o anul trecut. Surpriza plăcută de anul ăsta a fost că șoriciul porcului cumpărat ”de la țărani” din Piața Obor era așa de bine pârlit încât a fost o încântare să-l ronțăim ca aperitiv. Plus că mama e sigură că, spre deosebire de carnea de porc de crescătorie, godacul ăsta are cărnița mai fragedă.
Săptămâna viitoare vă spun cum se face toba, că azi n-a mai fost timp și de ea. Dar vă asigur că e piesă de rezistență printre preparatele mamei de Crăciun.
asta mi-as dori sa scrie pe mormantul meu: porc, sorici, carnati, toba, sarmale, piftie! 😀
Toate au fost iubite și prețuite! :))
Ca un ziarist blazonat ce esti, de ce nu avertizezi publicul ca imaginile sint socante? Inteleg ca n-are rost sa-i uram „La Multi Ani” porcului…
Huh, ai dreptate, iau măsuri imediat 🙂
Deci, nu mai publicati asemenea poze. Stricati diminetile oamenilor. Acum trebuie sa fac rost de sorici pentru Ochelarista :D.
are pofte? :))
Dollo, cum ai facut ca pozele alea sa miroase a sorici parlit cand te uiti la ele? 🙂
e un plugin special 😛