Negoiță dă distracție la tot sectorul

După ce ne-a somat anul trecut să ne plătim impozitele pe proprietăți, primarul Robert Negoiță, impune o nouă obligație cetățenească în sectorul 3, mersul la ștrandul pe care primarul și fratele lui îl dețin în Otopeni.

T oți elevii și preșcolarii din sectorul 3 au primit carduri de acces gratuit la Water Park-ul primarului Negoiță din Otopeni, cu condiția să meargă doar vinerea într-o anumită zi din săptămână (cea scrisă pe card) și musai cu un adult care să-și plătească biletul de intrare, dar să facă dovada – și el – că locuiește în sectorul 3.

water-park3

Așadar, ce faci dacă ești patron de ștrand și constați că afacerile cam scârțâie? Păi dacă ești în același timp și primar de sector – nu contează că ștrandul e în altă localitate – le dai elevilor și copiilor de grădiniță din sectorul tău niște carduri de acces gratuit în timpul săptămânii, când vrei să „relansezi” încasările (că în week-end o fi ceva ocupare) cu condiția ca minorii să vină însoțiți de adulți, care evident trebuie să plătească biletul de 40 de lei, plus restul cheltuielilor – parcare 2 lei/ora sau bilet de autobuz dus întors până în Otopeni, plus mâncare, băutură, sucuri sau alte tratații pe care, nu-i așa, orice mergător la ștrand le face, mai ales dacă stă toată ziua acolo și are agățat de gât și un copil care cere.

Prin urmare, se cheamă că mandatul de primar te-a mai scos o dată din foame, și în zilele în care aveai încasări slabe la ștrandul familiei. Că nu-ți ajungeau afacerile cu anveloparea blocurilor făcute tot cu firme de familie. Desigur, unii ar putea spune că gestul contează, ceea ce ar putea fi adevărat dacă ștrandul nu era la mama dracu, dacă intrarea era liberă tot timpul, nu doar în ziua de vineri într-o zi anume din săptămână când în general adulții familiei ar trebui să muncească – să aibă bani să plătească intrarea, drumul și consumația… –  și dacă pe spatele „cadoului” n-ar fi fost puse atâtea condiții care să miroasă de la o poștă a biznis dâmbovițean.

Adică de ce adultul însoțitor e musai să fie tot locuitor al sectorului 3, dacă tot plătește biletul de intrare? Poate părinții îl trimit pe copil la ștrand cu bona care locuiește în alt sector, sau cu bunica sau cu instructorul de înot sau e treaba lor cu cine, atâta vreme cât ăla își plătește intrarea. Sau asta e un soi de obligație cetățenească pe care primarul Robert Negoiță le-o impune de vara asta locuitorilor din sectorul 3, după ce anul trecut ne-a somat cu portăreii să ne plătim impozitele pe proprietăți?

Că dacă tot e musai să mergi la plajă pe feuda primarului tău, aș prefera să aleg pe viitor să-mi fie primar un proprietar de insulă în Pacific. Sau măcar p-aci prin Mediterana. Cât despre edilul actual, date fiind antecedentele sale într-ale proxenetismului cu minore, aș zice să se gândească să le ofere elevilor din sectorul 3 câte un card de acces la curve, să nu pășească micuții în viață fără să fi încercat plăcerile vieții în sectorul de baștină, beneficiind de know how certificat al primarelui însuși. Tot așa, însoțiți de un adult care să aibă viză de flotant măcar în sectorul 3 😉 Ca să testeze înainte serviciile oferite minorilor, desigur.

Etichete: , , , , , ,

19 comentarii la “Negoiță dă distracție la tot sectorul” Subscribe

  1. Stefan 08/08/2013 at 11:54 #

    E destul de complicata treaba asta cu cardurile. Ma gandesc eu ca intr-o zi de vineri mai greu se gasesc adulti liberi, mai ales ca trebuie indeplinita conditia domiciliului in sectorul 3. Cred ca Robert Negoita ar fi avut un succes mai mare daca oferea gratuitate la Strandul Titan Cara.

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Pedeapsa norvegiană, cum s-a ajuns la ajutor și n-au rămas la răzbunare

opera2

Zicătoare norvegiană: cu ce fel de fost deținut ai vrea să te întâlnești seara, pe o alee pustie? Aplicată în România, zicătoarea ar suna așa: cu ce fel de ziarist sau politician ai vrea să ai de-a face într-o campanie electorală?

Cum a distrus Oprescu o investiție de 14 milioane de euro, deturnând 5 milioane

oprescu_telegondola

Pentru o datorie de 5 milioane de euro a RATB către Metrorex, Primăria Capitalei preferă să arunce la coș o investiție de 14 milioane de euro, parte a unui proiect mai amplu, de 35 de milioane de euro, făcut din credite externe.

Fără dosar cu șină la Consulatul Boliviei

20180224_105612

Aventurile birocratice din lumea care nu vrea să înțeleagă avantajele renunțării la vize turistice.

Life’s a bitch, prison bitch

irina-jianu-6-560x419

Irina Jianu, condamnată în lotul „Trofeul calității” alături și pentru Adrian Năstase, ispășește șase ani de pușcărie în închisoarea construită chiar de firma ei, în 2006, la Bacău

Respect pentru sfânta prostie națională

prostie

Senatorii Ficățel și Miki Șpagă vor să ne oblige să le arătăm respect, printr-o lege care ne va măsura sentimentele și va sancționa prompt abaterile de la sentimentele sănătoase, naționale, de iubire și respect față de tot ce e românesc, creștin și … tricolor

Slăbiciunile unei femei puternice

katharine-graham

„Personal history”, de Kay Graham, cândva cea mai puternică femeie din America, la cârma Washington Post: despre jurnalism, politică, feminitate și neîncredere. O carte despre cum era America great în secolul trecut.